середу, 11 березня 2015 р.

Ми сини твої,Україно


  22 лютого 2015 року працівники культури та виконком Сасівської сільської ради провели вечір-зустріч "Ми сини твої, Україно", присвячений річниці "Революції гідності".   Було оформлено книжкову виставку "Герої України на захисті Вітчизни".
На вечір були запрошені  воїни, які виконували свій інтернаціональний обов*язок в Афганістані
  Клюса І.І., Олаг В.І., Продан В.Ю., Купар М.В.
  Було оформлено книжкову виставку "Герої України на захисті Вітчизни". На вечір були запрошені  воїни, які виконували свій інтернаціональний обов*язок в Афганістані  Клюса І.І., Олаг В.І., Продан В.Ю., Купар М.В.
22 лютого 2015 року працівники культури та виконком Сасівської сільської ради провели вечір-зустріч "Ми сини твої, Україно", присвячений річниці "Революції гідності".   Було оформлено книжкову виставку "Герої України на захисті Вітчизни". На вечір були запрошені  воїни, які виконували свій інтернаціональний обов*язок в Афганістані  Клюса І.І., Олаг В.І., Продан В.Ю., Купар М.В.Учасники  "Революції гідності": Клюса В.Ю., Кайло М.М., Човбан В.В.      Учасники антитерористичної операції на Сході України: Пруніца П.В., Олаг Ю.М., Чейпеш О.О., Бучок С.О., Шуба Я.І., Балог Ю.Ф., Егреші В.Й., Гудков І.М., Бідзіля В.І., Кіральгазі В.В., Онисько О.П., Луканді В.Б., Данко Ю.М., Тимканич М.І., Наздравецкі В.В., Унтілов Є.В., Молнар О.Й.. Кіш Й.Й., Ракущинець М.М., Перило І.Є.Було запрошено голову сільської ради Клюса В.Ю, секретаря виконкомуГорнецкі М.В., керівників установ, активістів села.  Того недільного дня в приміщенні Цетра дозвілля молоді зібралося чимало народу, привітатися з нашими героями та вшанувати пам*ять тих, хто віддав своє життя за кожного з нас.   Перед присутніми виступив вокальний ансамбль з піснею "Повіяв вітер степовий".    На вечорі звучали патріотичні пісні у виконанні учениць 6-го класу це Пелехач Яночка, Носок Александра та Анастасія.    У виконанні учасників клубу за інтересами "Дивосвіт", який діє при бібліотеці, прозвучала літературно-музична композиція "З Україною в серці".   З словами привітання виступив голова сільської ради Клюса В.Ю Він подякував хлопцям за їх героїзм, сміливіть та патріотизм.  Грамотами були нагороджені воїни-афганці, учасники "Революції гідності "та всі учасники АТО на Сході України. Право вручати грамоти та квіти було надано голові сільради Клюса В.Ю. та секретарю виконкому Горнецкі М. В. Вся концертна програма на вечорі була пронизана духом патріотизму. Неодноразово в залі звучали слова "Слава Україні! Героям слава!На завершення прозвучала пісня "Господи помилуй". Вечір було продовжено в дружній обстановці за чашкою кави , де наші герої розповідали про  ті буремні події, учасниками яких , були самі.З надією в серці бажали один одному миру і тільки миру.





























Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації