вівторок, 22 травня 2018 р.

Петру Матію - 75

  20 травня у приміщенні актового залу Сасівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч шанованих та іменитих гостей: відомого народного артиста України нашого односельчанина Петра Матія та письменника і поета нашого земляка Василя Густі.                

    З словами привітання виступив голова сільської ради Клюса В.Ю. "Сьогодні справжнє свято закарпатської пісні! Наш славний земляк прославляє не тільки наше село, всю Україну. Від імені всіх односельчан зичу міцного здоров'я і Божого благословення. Довгих років і ще більш
е творчих здобутків!", – привітав голова села.
В честь 75-річчя з дня народження та 50-річчя творчої діяльності Петра Матія, було оформлено книжкову виставку «Петру Матію – 75», а також учнями школи було представлено святковий концерт. У виконанні дітей звучали прекрасні пісні та вірші про рідне село. Після чого всі присутні мали змогу насолодитися чудовими піснями у виконанні артиста, а також глибокими за змістом віршами поета Василя Густі.

  У віршах поета та піснях Петра Матія звучали слова любові до жінки, матері, рідного села, Батьківщини.
  У подарунок  бібліотеки  школи та села поповнилися новими книжками співака. На згадку свої твори, також подарував  Василь Густі.
  Свято вдалося на славу. Ще довго ніжним щемом у грудях буде звучати його відлуння.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації