понеділок, 15 лютого 2016 р.

Зустріч з воїнами-афганцями


З нагоди 27-ої річниці виведення військ з Афганістану  14 лютого 2016 року  виконавчим комітетом  та працівниками культури у  приміщенні  Сасівської сільської ради  було проведено  зустріч  «за круглим столом» з воїнами-афганцями:  Іваном Іванивичем  Клюсою, Василем Івановичем Олагом, Проданом Володимиром Юрійовичем.
 

У бібліотеці було оформлено книжкову виставку "Афганістан-- моя кривава рана".
      Сільський голова Василь Юрійович Клюса виступив із словами подяки за проявлену військову відвагу, відданість військовому обов’язку під час війни в Афганістані так і в нинішній, складний для держави час. Він  акцентував увагу на необхідності виховання підростаючого покоління у дусі патріотизму та відданості громадянському обов’язку перед своєю державою.
     Затамувавши подих слухали розповідь учасників бойових дій . Вони згадували ті буремні дні та про те, що їм довелося пережити під час проходження служби. Згадали про те, що не всім судилося повернутися живими, а також про тих хто помер у  у мирні  часи.  Хвилиною мовчання було вшановано пам*ять усіх, хто віддав своє життя  за чисте  мирне небо над нами.         Згадали і про побратима якого вже нема в живих, виконавчим комітетом  виділено грошову допомогу вдові Секлейді М.
Того ж самого дня  Виноградівською РДА було проведено мітинг-реквієм, на  якому всім учасникам бойових дій в Афганістані воїнам-афганцям було  вручено  медалі  «25 років виведення військ з Афганістану»
   Пам'ять про тих, хто віддав та віддає своє життя  за  наше  щасливе  сьогодення  навікі житиме в  наших  серцях.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації