пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Наші обранці дотримують слово


      У середу, теплого, весняного дня до нас у бібліотеку завітали поважні гості: народний депутат України Іван Балога, т.в.о. райдержадміністрації Юдіта Петеї та голова районної ради Олег Любімов з подарунком для бібліотеки-- ком*ютерною технікою. Для нас це було радісною несподіванкою.
   І зразу згадалися ті дні, коли Іван Іванович зустрічався з нашими жителями села,
для того щоб вивчити проблемні питання села, які потребують першочергового вирішення. Скориставшись нагодою, ми бібліотекарі , також звернулися до Івана Івановича з проханням допомогти в придбанні ком*ютера, для кращого обслуговування наших користувачів. Іван Іванович мило посміхнувся, і сказав, що він щось придумає.
   І ось , ставши народним депутатом України, Іван Іванович не забув про свої обіцянки, він подарував для бібліотеки ком*ютерну техніку.За що ми і наші користувачі, громада нашого села щиро йому вдячні.
Дуже хочеться, щоб усі народні обранці виконували свої обіцянки.
   І зразу згадалися ті дні, коли Іван Іванович зустрічався з нашими жителями села, для того щоб вивчити проблемні питання села, які потребують першочергового вирішення. Скориставшись нагодою, ми бібліотекарі , також звернулися до Івана Івановича з проханням допомогти в придбанні ком*ютера, для кращого обслуговування наших користувачів. Іван Іванович мило посміхнувся, і сказав, що він щось придумає.    І ось , ставши народним депутатом України, Іван Іванович не забув про свої обіцянки, він подарував для бібліотеки ком*ютерну техніку.За що ми і наші користувачі, громада нашого села щиро йому вдячні. Дуже хочеться, щоб усі народні обранці виконували свої обіцянки.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації