понеділок, 23 вересня 2019 р.

День Державного Прапора України

23 серпня з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ої річниці Незалежності України  працівниками культури та сільської ради було проведено флешмоб "Наш стяг-- символ миру та єдності" 
   Сьогодні український синьо-жовтий прапор знають у більшості країн світу, не тільки як державний прапор Української держави, перш за все, як символ свободи і відваги. Протягом численних історичних перетворень він символізував боротьбу за національне й соціальне визволення українського  Саме тому серце кожного з нас з трепетом завмирає. коли піднімають народу.
національний прапор на якому б рівні це не було. Адже є втіленням споконвічних прагнень до миру, праці, краса та процвітання нашої землі. У ньому органічно поєднані класичні кольори неба і землі – блакитний і жовтий 

Це по суті генетичний код нашої нації, яка може сягнути неба, якщо буде пам’ятати свої корені на землі









                                                                            КАРПАТСЬКИЙ ПЕГАС
21-23 серпня у м. Виноградів за сприяння Виноградівської міської ради та Українського культурного фонду проходив літературно-мистецький фестиваль «Карпатський пегас».
  . В рамках програми 22 серпня у міському будинку культури відбувся майстер-клас для виноградівських авторів-початківців від відомих письменників України та зарубіжжя. 
Тут же відбулася презентація 5-го випуску дитячого альманаху «Дарунок дитячих сердець» виданої за сприяння міської ради, за що їм щира подяка.
На фестивалі були присутні творчі користувачі нашої бібліотеки Вероніка Пелехач, Анна Шуба та Коістіна Кивир.
   З обіду заходи фестивалю плавно «перейшли» на центральну  площу міста де у відповідних тематичних локаціях проводились різноманітні інтелектуально-розважальні ігри.
«Містечко майстрів»:  майстер-класи: «Вироби з бісеру», «Кулони та обереги для захисників Вітчизни».
«Відкрита бібліотека» - конкурс на краще декламування власних віршів, вправи та літературно-інтелектуальні ігри для розвитку мовлення.
 «Дитячий майданчик» - малюнок на асфальті «Цікава абетка» та фейс-арт.
Учасники фестивалю надовго запам’ятають цікавий і змістовний фестиваль адже їх спілкування з відомими письменниками  України та зарубіжжя збагатило їх знаннями,  поради і побажання метрів літератури обов’язково будуть враховані в їх подальшій літературній творчості.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації