четвер, 22 листопада 2018 р.

21 листопада 2018 року - день Гідності і Свободи в Україні!


У День Гідності і Свободи віддаємо найвищу шану пам'яті Героям Небесної Сотні, великому братству безстрашних українців,  яке заплатило у 2014 році найвищу ціну за свободу нашої держави, змінило хід її історії.
Тоді ми не знали, що війна, яка триватиме не один рік, забере на небеса ще не одну сотню героїв. На превеликий жаль, з вини безжалісного російського агресора, до сьогодні вже тисячі українців загинули, обороняючи мирне життя і незалежність України. Але перша Небесна сотня героїв, залишатиметься на віка у пам'яті українського народу головним символом справжнього, безкомпромісного патріотизму.

Слава Україні!
Слава Героям Небесної Сотні!


   9 листопада – День української       
писемності та мови.

Це одне з наймолодших державних свят. Його запроваджено 1997 року за ініціативою Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка.З нагоди свята у бібліотеці було проведено презентацію книжкової виставки "Мово моя рідна" А також з учнями 7-го класу було проведено ряд конкурсів: "Впізнай казку" , "Буква до букви - виникло слово", "Хто це ", "Ми не скажемо, но покажемо""Конкурс на краще виконання вірша українською мовою". Переможців було нагороджено грамотами.



Година-пам'яті

      25 жовтня 2018 року до 74-ої річниці визволення с.Сасово від нацистів у другій світовій війні у бібліотеці було проведено годину пам'яті "Збережемо пам'ять про наших земляків" з учнями 5-го класу, а також запалення вічного вогню та покладання квітів  до пам'ятника воїнам-визволителям нашого села.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації