пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Презентація Альманаху "Дарунок дитячих сердець"





   Дарунок дитячих сердець" презентація Альманаху дитячої творчості
З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек у Виноградівській районній бібліотеці для дітей відбулася презентація д р у г о г о випуску Альманаху дитячої творчості "Дарунок дитячих сердець", в основу якого ввійшли твори дітей- учасників ІІ Районного конкурсу дитячої літературно-художньої творчості "Світанкові роси". Альманах було видано за фінансової підтримки депутата Закарпатської обласної ради Владіслава Поляка у друкарні ФО-П Т.В.Дуюнова в м.Харків накладом 80 примірників. Альманах ще раз засвідчив, що наші діти живуть за покликом серця, що у їх душах живе потяг до прекраснорго, що виражається у красному письменстві, слові та малюванні.
Музичним дарунком для всіх присутніх були щирі, запальні та колоритні пісні у виконанні талановитої родини Василя Тарная.






День Партизанської слави

















                22 вересня у бібліотеці було проведено годину пам*яті "Вони захищали, а ми пам*ятаємо" У цей день, День партизанської слави з почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.


 Це свято є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом.   Згадуючи таких людей і доблесні їхні справи, маємо завжди пам’ятати, що партизанський рух, як і все пов’язане з минулою війною – це вічно жива історична пам’ять, яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати почуття патріотизму не гучними гаслами, а ділом.

 Нехай День партизанської слави передається з покоління в покоління і надалі, нехай зберігає у наших серцях такі поняття як Батьківщина, честь, обов'язок і пам'ять.

Сьогодні у нас ще є можливість сказати спасибі ветеранам, які живуть в Україні та за її межами



 Багато років пройшло з дня закінчення Великої Вітчизняної війни. Відходять від нас в інший світ люди, що бачили страшне обличчя війни. А ми можемо дізнатися про ті події тільки з розповідей ветеранів, з книг, художніх фільмів. Ми не повинні забути цей страшний урок історії. Як тільки люди забудуть жахи війни, вона знову розпочнеться на нашій землі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації