вівторок, 23 серпня 2016 р.

День села




19 серпня жителі Сасова відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями та просто весело й цікаво провести час.
  Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернувся голова сільської ради Василь Юрійович Клюса. Він привітав односельців з святом, побажав усім присутнім миру, злагоди та взаєморозуміння.
З вітальним словом з нагоди свята виступив голова ради ветеранів Михайло Іванович Комар.
 Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, підготовленої сасівськими культпрацівниками . Було презентовано книжкову виставку "Моє село--моя маленька Батьківщина", а також оформлено виставку народних умільців села.
Святкування Дня села Сасова пройшло урочисто та цікаво. Для наймолодших мешканців було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами, цікавими іграми конкурсами та подарунками.
Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.


























Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації