пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Школа та громада - єдині

"Школа та громада - єдині" - під таким девізом пройшло свято 03 квітня 2016 року в нашій школі, яке стало підсумком роботи педагогічного і учнівського колективу над Грантом від Корпусу Миру США в Україні. Ініціатором Гранту був волонтер Корпусу Миру США в Україні - Райан Найт, який уже майже рік працює в нашій школі та є надзвичайно цікавою особистістю.Він постійно у русі, завжди має нові ідеї для покращення життя і школи, і громади села Сасова. На відкритті свята побував і начальник управління освіти, молоді та спорту- Белень Василь Іванович, який побажав всім присутнім успіхів у змаганнях та хорошого відпочинку.
В рамках свята пройшов футбольний турнір, який організував Русінка Іван Миколайович, вчитель фізкультури, між командами хлопчаків -села Сільце, Бронька, Чепа, Сасово та дівчат - команди села Королево, Чорнотисово і Сасово. Серед хлопців переможцями вийшли команда з с. Сільце - І місце, Чепа - ІІ місце і Сасова - ІІІ місце. А у дівчат: І місце - команда Сасівської ЗОШ, ІІ місце - команда Чорнотисівської ЗОШ і ІІІ місце - команда Королівської ЗОШ.
Учні початкової ланки змагалися між собою у спортивних іграх - "Козацькі розваги", а найцікавіше те, що і батьки під кінець позмагалися між собою.
У актовому залі батьки, діти та громадськість села із задоволенням подивилися музичні виступи учнів та вихованців дитячого дошкільного закладу села Сасова.
На спортивному майданчику містер Райан та волонтери проводили опитування учнів і громадян села про те, що вони можуть зробити для школи та громади.
Бібліотекар школи Сільвія Володимирівна під час свята створила Арт-студію і розмальовувала всіх бажаючих. Гості, які приїхали на змагання могли випити чаю та поїсти печиво, а після змагань, всі учні посмакували бограчем. У кінці свята всі учасники були нагороджені грамотами та медалями.Голова Сасівської сільської ради нагородив волонтера, містера Райана Найта та директора школи, Віру Михайлівну Макарову - грамотами за активну громадську позицію.
Дирекція школи висловлює подяку всім вчителям і учням школи, які брали участь у підготовці і проведенні заходів, а особливо Райану Найту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації