понеділок, 23 січня 2017 р.

День Соборності

      22 січня, в Україні відзначається День Соборності та Свободи, як річницю проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, яке відбулося в 1919 році.
  День Соборності України було встановлено згідно з указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року, в честь дня проголошення в 1919 році Акту возз'єднання Української народної республіки і Західно-Української народної республіки в єдину українську державу.
 20 січня в школі відбулося свято до Дня Соборності, яке підготували Данко Оксана Іванівна і Євчак Алла Адальбертівна разом з працівниками бібліотеки .

понеділок, 16 січня 2017 р.

Коляда у Сасові

                                 
РІЗДВО - в ці дні панує особливо-святкова атмосфера, повсюди чути побажання для господарям щастя-здоров'я, многих літ і всяких статків у хаті та родині, повсюди від малого до старого прославляють народження Сина Божого!!! Не дивлячись на   сильний  мороз наші вертепи завітали в кожну хату, щоб порадувати , розповісти про народження маленького Ісуса Христа!  

 

вівторок, 10 січня 2017 р.

З Новим роком та Різдвом Христовим!



 Шановні колеги! Приміть наші щирі привітання зі світлими та радісними святами – Новим роком та Різдвом Христовим! В цей традиційно хвилюючий період ми поділяємо з вами надії на добре майбутнє, мирне небо та щасливу долю. У наступному 2017 році всім нам знадобиться мудрість, витримка та оптимізм. Але найголовніше побажання – міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя! Нехай Різдвяна зірка запалить у ваших серцях вогонь любові та надасть наснаги у здійсненні найзаповітніших мрій!   

Популярні публікації