четвер, 25 серпня 2016 р.

День Незалежності України




      23 серпня,  в сасівському дошкільному навчальному закладі разом з бібліотечними працівниками було проведено дитячий ранок до до 25-річниці Незалежності України.  На святі, діти разом з дорослими співали Гімн, слухали казку про державні символи – Герб -Тризуб та жовто-блакитний Прапор. Діти розповідали вірші, співали та танцювали, традиційно прикрашали вхід до дитячого садка жовто-синіми кульками та стрічками. Всі учасники свята були активними, .насолоджувались спільними іграми, танцями та піснями. Патріотичні почуття, які панували на святі, запам’ятаються надовго, як дітям, так і дорослим.

вівторок, 23 серпня 2016 р.

День Державного Прапора



23 серпня працівниками сільської ради та працівниками культури було відзначено день Державного Прапора .Державний прапор як символ країни є втіленям національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під ним українці йшли до проголошення самостійної України, до перемоги. Це прапор миролюбства.

День села




19 серпня жителі Сасова відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями та просто весело й цікаво провести час.
  Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернувся голова сільської ради Василь Юрійович Клюса. Він привітав односельців з святом, побажав усім присутнім миру, злагоди та взаєморозуміння.
З вітальним словом з нагоди свята виступив голова ради ветеранів Михайло Іванович Комар.
 Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, підготовленої сасівськими культпрацівниками . Було презентовано книжкову виставку "Моє село--моя маленька Батьківщина", а також оформлено виставку народних умільців села.
Святкування Дня села Сасова пройшло урочисто та цікаво. Для наймолодших мешканців було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами, цікавими іграми конкурсами та подарунками.
Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

середу, 10 серпня 2016 р.

ОГОЛОШЕННЯ


                      Бібліотека запрошує всіх бажаючих на святкування дня села Сасово, яке відбудеться 19 серпня 2016 року у центрі села о 18.00 годині.

                             ВАШІЙ УВАЗІ: книжкова виставка "Моє село -- моя маленька Батьківщина", виставка художніх виробів сасівських народних умільців , майстер-клас для дітей, КНИЖКОВІ ПОЛЯНИ ДЛЯ МАЛЯТ, ВІКТОРИНИ, дитячі розваги, каруселі, батути, святковий концерт за участю учасників клубу за інтересами "Дивосвіт". 

пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Літні читання

                                        Бібіліодесант "Бібліотека іде до тебе"

                       
         У рамках літніх читань наша бібліотека проводить різні заходи, щоб зацікавити наших юних читачів, привити їм любов до книги. Адже хороші книгт ніколи не залишать особистість такою, якою вона була до знайомства з ними. Книга-- гуманітарна сила, яка слугує високам ідеалам духовного відродження, скеровує творчий процес особистості. Книга учить, виховує.
          Липнева спека не стала нам на заваді. Було проведено захід Бібліодесант "Бібліотека іде до тебе", де діти читали свої улюблені книжки, ділилися враженнями.                                                        

Літні читання


                                                                                         
                                                             
                                           
                              


      З закінченням навчального року по­чинаються довгоочікувані літні кані­кули! Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання підростаючого покоління.  Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдику­ванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на активне читання.

       У липні у бібліотеці було проведено День читання "Призупинись у часі --погортаємо книжки" 


Популярні публікації