четвер, 30 червня 2016 р.

День Конституції



       
                                                                                            День Конституції України відзначається щорічно 28 червня і є офіційним державним святом. Прийняттям даного документа в 1996 році ознаменувався початком становлення і розвитку нової демократичної і незалежної країни.

пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Година пам*яті


 22 червня у бубліотеці було оформлено книжкову виставку "Чорний день на роки і віки" та проведено годину пам*яті "Мужність і відвага крізь покоління до вшанування пам*яті жертв війни.

Вічна пам'ять полеглим на полі бою,
Честь і слава - живим героям!

вівторок, 21 червня 2016 р.

: "ФЕСТИВАЛЬ СПОРТУ 2016"

.Кульмінацією ж олімпійських змагань у Виноградові став бій боксерів-професіоналів України і Хорватії. Найбільша увага публіки була прикута до зустрічі закарпатця, нашого сасівчанина, Василя Клюси з боксером із Хорватії Венсом Даком. — в м. Виноградів.

Міжнародний день захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей у сасівському ДНЗ разом з працівниками бібліотеки було проведено ранок "Ми діти твої, Україно!" та конкурс на кращий малюнок на асфальті. 
Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрії.
Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.
Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.
Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Акція "Плануй своє життя"

До Всеукраїнського тижня планування сім*ї у бібліотеці було оформлено книжкову виставку "Майбутнє варто планувати", а також проведено вуличну акцію під назвою "Плануй своє життя".
Мета заходу – підвищення рівня обізнаності населення, щодо здорового способу життя, безпечної статевої поведінки, відповідального батьківства, а також запобігання таким негативним явищам, як аборти та раннє соціальне сирітство. Під час акції нами було розповсюджено інформаційні буклети щодо збереження репродуктивного здоров’я.

Міжнародний день сім*ї


16 травня до Міжнародного дня сім*ї у бібліотеці було проведено голосні читання "Батьки і діти читають залюбки"

Конкурс. Книгоманія -- 2016




Світлина від Anna Shuba.




Світлина від Anna Shuba.


Світлина від Anna Shuba.

                                                                         
                 21 квітня 2016 року відбувся обласний конкурс-Книгоманія-2016 В цьому конкурсі брали участь переможці другого етапу Всеукраінського конкурсу Книгоманія-2016року Виноградівського району учениця 7 класу Сасівськоі ЗОШ /-/// ст. Пелехач Яна та учениця 6 класу з Нового Села Лемко Іванна. Учасники були нагороджені дипломами та подарунками.

пʼятницю, 17 червня 2016 р.

День Матері

                                                                                 


10 травня  до Дня матері у школі разом з бібліотекою було проведено вечір під назвою "Ми завжди будем прославляти ту жінку, що зветься мати".






День Перемоги та Примирення


До відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у бібліотеці було оформлено книжкову виставку "Ніколи в серці не зітреться вогонь тих днів і тих ночей". У школі було проведено конкурс марш-парад між учнями 5-9 класами., куди були запрошені учасники АТО, працівники установ, актив села, та жителі села.Було проведено мітинг- реквієм біля пам*ятника воїнам-визволителям . Вшанували пам*ять загиблих воїнів-визволителів хвиниою мовчання та покладання квітів.

Школа та громада - єдині

Конкурс

«Світанкові роси 2016» - лауреати конкурсу

14 квітня відбувся фінал ІІ Районного конкурсу дитячої літературно-художньої творчості «Світанкові роси», спрямованого на пошук, заохочення та підтримку талановитих дітей Виноградівщини.

«Світанкові роси 2016»  - лауреати конкурсу
Участь у конкурсі взяло 28 дітей. Це учні з шкіл району та міста Виноградова.

пʼятницю, 10 червня 2016 р.

ФРАНКО




" Іван Франко — це розум і серце нашого народу. Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості. …Франко живе в народній пам’яті яквеликий Каменяр…» (М. Рильський). 

Конкурс: Найкращий читач -2016 року.


25  березня 2016року  в    читальному залі Виноградівської районної бібліотеки для дітей відбувся  другий тур районного конкурсу  Книгоманія  -2016 року".Учасниками на цьому конкурсі була  учениця 7-б  класу, активна      читачка   нашої бібліотеки  Пелехач   Яна Віталівна.

Популярні публікації