пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Пам*яті Героям Небесної Сотні


      19 лютого у бібліотеці було проведено годину-пам*яті під назвою "У нашій пам*яті вони назавжди залишились". На заході були присутні члени виконкому, працівники установ, які знаходяться на території села та   активну участь взяли учні 5-го класу та учениця 7 класу Яночка Пелехач, у виконанні якої прозвучав вірш "Мамо, не плач"  

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Зустріч з воїнами-афганцями


З нагоди 27-ої річниці виведення військ з Афганістану  14 лютого 2016 року  виконавчим комітетом  та працівниками культури у  приміщенні  Сасівської сільської ради  було проведено  зустріч  «за круглим столом» з воїнами-афганцями:  Іваном Іванивичем  Клюсою, Василем Івановичем Олагом, Проданом Володимиром Юрійовичем.
 

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Крути -- наша слава, наша історія"!


     " Крути ---наша слава, наша історія" під такою назвою у бібліотеці  було проведено годину пам*яті . 
   Зав. бібліотекою Шуба Г.Ф. доступно та цікаво розповіла присутнім про бій під Крутами, наголосивши на тому, що 29 січня 1918 року — це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу української нації. Активну участь в заході брала молодь: готувала повідомлення про бій під Крутами, декламувала поетичні твори, присвячені героям. Прозвучали поезії «На Аскольдовій могилі…» П. Тичини, «На могилах» О. Тарнавського, «Крути» М. Лавренка та ін . Присутні переглянули тематичну поличку "Вічна пам'ять героям", а також подивилися відео-презентацію «Крути».

Соборність України



22 січня у бібліотеці було проведено дискусію під назвою "В єдності дій і Соборності України Соборність України – Соборність нашої свідомості

Популярні публікації